El CPTordera rebrà demà dissabte el Companyia de Maria al Parroquial


Ja tenim aquí la tercera jornada de l’OK lliga Plata. El primer equip del Club Patí Tordera intentarà buscar la primera victòria del curs reben la visita del Companyia de Maria (A Corunya). Amb canvi d’horari, els torderencs juguen a les 20:30h al parroquial amb accés limitat i amb cita prèvia per entrar a les instal·lacions. El tècnic local, Tete Hugas comentava a la prèvia del partit que els visitants ja són un rival de la lliga del Tordera i per tant els tres punts s’haurien de quedar a casa.

Hugas previa Companyia 1

Demanava el suport de la gent que s’acosti al Parroquial demà dissabte amb totes les mesures de seguretat i amb moltes ganes d’animar a l’equip.

Hugas previa Companyia 2

El duel d’aquesta jornada es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i també per streaming a través del canal de youtube de l’emissora.