El torderenc Xavi Llop rep la medalla d’or de la 11ª lliga de la Federació Catalana de Fotografia


El torderenc Xavi Llop ha rebut la medalla d’or i el diploma de la 11ª lliga de la Federació Catalana de Fotografia del 2020.

Aquesta competició, que té una durada de 8 mesos, comença cada setembre. Cada mes s’ha de fer una entrega fotogràfic que es pot incloure dins d’alguna de les categories possibles o, si s’escau, en la competició global. Aquest any, Llop ha participat en la categoria de reportatge centrant-se en els bufadors dels Diables de Tordera. Gràcies a la bona valoració del jurat, que li va atorgar 171 punts,  va aconseguir la primera posició, empatat amb un altre participant. Xavi Llop es mostra motivat, després d’aquest guardó.

xavi llop premi 1

 El fotògraf torderenc i actual president de FotoClub Tordera ens desvetlla alguns dels secrets de les seves fotografies guanyadores de l’any 2019-2020.

xavi llop premi 2

Xavi Llop competirà aquest any a la categoria street amb fotografia urbana i de la vida al carrer.