L’R1 estarà tallada pel Pont de la Puríssima per enllestir les obres i normalitzar la circulació per la Sagrera


Adif té previst tallar l’R1, la línia que passa per Tordera, entre les 00:15h del 5 de desembre i les 11:00h del 8 de desembre –coincidint amb el Pont de la Puríssima- per normalitzar la circulació de la línia al seu pas per la nova estació de la Sagrera de Barcelona. Segons indica un document intern d’Adif, les actuacions encara estan pendents d’aprovació, tot i que un portaveu de l’empresa assegura que tindran llum verda en un termini màxim de dues setmanes. Luis Ubalde, coordinador de les obres de l’estació intermodal de La Sagrera, explica que les obres del tram central estan enllestides i que ara queda fer l’enllaç que obligarà a tallar la línia de Mataró.

ubalde

Amb aquesta acció, Adif podrà construir l’últim tram de via necessari perquè l’R1 circuli per dins La Sagrera amb la mateixa freqüència de pas prèvia a les obres, que van començar el 25 de juliol. Així, la línia del Maresme tornarà a disposar de dues vies en el tram afectat.