30 persones ingressades als hospitals de Calella i Blanes per Covid-19


El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als hospitals de la Corporació és de 18 persones a Calella i 12 a Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (15/10), a l’Hospital de Calella s’han registrat 3 altes i 14 ingressos, 9 dels quals pertanyen als trasllats dels pacients positius de la unitat de mitjana estada polivalent a la primera planta de medicina interna, habilitada per tractar els casos de Covid-19.

I a l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (15/10), s’han registrat 4 ingressos i 1 alta.

El nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 6 persones.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 326,83 punts, xifra que ha augmentat en més de 170 punts i l’RT és de l’1,82. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot ha disminuït lleugermanet dels  237,54 als 221,61 punts i l’RT és de l’1,06. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot també creix i arriba als 438,69 i amb una RT de l’1,30.

 Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.