L’Associació del Rugbi la Tordera afronta una temporada atípica i amb ganes de seguir consolidant-se


Des de ja fa unes setmanes, l’Associació del Rugbi La Tordera entrena amb normalitat i amb les mesures de seguretat oportunes que els marquen des de la federació catalana de rugbi. Tot i disputar l’esport amb contacte i fer diversos exercicis amb el recolzament i la col·laboració de l’equip, les limitacions són les justes i per tant el nivell i ritme que exerceixen és gairebé el mateix que el d’abans de l’epidèmia. Les categories continuen sent les mateixes i també estan impulsant el primer equip tot i no conèixer encara la data del retorn a la competició. Dins del Show dels Esports comentaven com es troben la Yaiza Gómez entrenadora i Lluis Torrelles membres del conjunt sènior.

Mix rugbi 1

Gómez detallava com s’han adaptat a les noves mesures per combatre els contagis de la Covid-19 al rugbi.

Gomez rubgi 2

L’escoleta entrena els  dilluns, dimecres i divendres a partir de les 17:30h i el primer equip ho fa els dilluns i dimecres 20:30h a 22:30h.

Ens recorden que l’esport del rugbi no té cap requisit per practicar-lo i animen a la gent del municipi que es familiaritzin amb aquesta modalitat que es arrelant força a la zona des de ja fa uns anys.