Primers casos positius de COVID-19 a El Rusc


El Rusc

La Fundació El Rusc de Tordera informa a través de les xarxes socials dels primers casos positius a la comunitat.

El col·lectiu assegura que malgrat tots els esforços realitzats en l’aplicació de mesures de prevenció des de l’inici de la pandèmia, finalment s’han produït els primers casos positius de Covid 19 a una de les Llars residencials de la Fundació.

S’ha activat el protocol previst en coordinació amb el CAP Tordera, el departament de Salut de la generalitat i l’Ajuntament de Tordera amb qui estan treballant conjuntament. El grup de persones acollides de la Llar afectada està estable i s’ha desplaçat, en la seva totalitat, a una residència especialitzada on estan sent atesos per personal sanitari.

La fundació torderenca està en constant comunicació amb ells i les seves famílies i pendents de l’evolució de cada un dels casos, tant de persones acollides, professionals com voluntaris i vetllant pel seu estat físic i emocional.