Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciAppEls comerços de 24 hores hauran de tancar a les 10 de...

Els comerços de 24 hores hauran de tancar a les 10 de la nit per evitar la venda d’alcohol

El Govern ha validat aquest dilluns que els comerços de 24 hores tanquin a partir de les 10 de la nit per evitar la venda d’alcohol, especialment a joves, després de les restriccions aplicades a bars i restaurants. La decisió, intenta evitar altres mesures més dures, com el toc de queda, aplicat en d’altres països, com França. Aquests establiments -des de botigues de conveniència o les ubicades en municipis turístics- hauran de tancar a la nit i no podran reobrir fins a les 7 del matí. Les benzineres 24h sí que podran seguir obrint, però hauran de tancar les seves botigues annexes amb el mateix horari imposat per el Govern.

El tancament de comerços de 24 hores durant la nit coincideix amb les queixes de la patronal de l’oci nocturn de Catalunya, Fecasarm, que aquest dilluns ha xifrat en 315 milions d’euros les pèrdues en el primer cap de setmana amb bars i restaurants tancats.

ÚLTIMES NOTÍCIES