L’Institut Català de les Dones inicia una campanya per sensibilitzar contra el masclisme i erradicar-lo


Amb el lema “Diposita aquí el teu masclisme”, la nova iniciativa que presenta l’ICD pretén reconèixer i desmuntar el masclisme per llençar-lo directament a la paperera.

La campanya, que compta amb la col·laboració dels consistoris, consisteix en fer visible en les papereres públiques aquest lema i per a això s’han elaborat uns adhesius que es distribuiran als ens locals. La presidenta de l’ICD, Laura Martínez, diu que la igualtat és un miratge i no està ni al carrer ni a les cases ni als llocs de treball.

dones

Amb aquesta acció es vol visibilitzar aquesta realitat per a poder aconseguir la igualtat efectiva i desemmascarar les desigualtats socials, polítiques, econòmiques i jurídiques que pateixen les dones.