La sintonia del Bon Dia Menuts, a totes les plataformes


El grup musical infantil de “La Tresca i la Verdesca” fa públic el nou single del “Bon dia Menuts!”. La famosa sintonia, que ha sonat en exclusiva pel programa que li dona nom, passa a formar part de la discografia del grup.

L’any 2006, Ràdio Tordera va encarregar fer la sintonia del “Bon dia Menuts”, el programa matinal que ha despertat i acompanyat als menuts i menudes del poble durant més de quinze anys. El matiner programa, que s’ha emès de dilluns a divendres des del 2004, anava farcis de música, entreteniment, concursos, notícies, reportatges i la gran participació de tots els infants.

Ara, doncs, “La Tresca i la Verdesca” han publicat aquesta sintonia com un nou single musical que es pot escoltar gratuïtament a totes les plataformes digitals, gràcies a la distribució de Temps de Record. Ja es pot escoltar la cançó a Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=NTsrqVHZdCo), Spotify i Itunes.