La secció de patinatge artístic del CPTordera està creant l’equip de xou promoció


Des de la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera treballen amb un nou projecte a llarg termini i que es posarà en escena pel 2021. Es tracta d’un nou equip de xou promoció i que per les característiques que tenen aquests conjunts, necessiten una preparació i coordinació prèvia abans d’endinsar-se a la competició oficial. La responsable i entrenadora del xou promoció Maria Romaguera, patinadora experimentada en aquesta modalitat, comentava que davant la demanda de les patinadores es van plantejar la possibilitat de crear aquest grup.

Romaguera xou promocio 1

Romaguera remarcava els objectius que s’han establert.

Romaguera xou promocio 2

L’equip xou de promoció del CPTordera va adreçat a patinadors/es de 9 a 17 anys i que tinguin com a mínim la categoria d’iniciació “C”. Encara queden places malgrat que poden comptar amb un màxim de 16 membres. Entrenen els dissabtes de 12:30h a 14:00h al pavelló parroquial.