La Diputació de Barcelona posa a disposició dels ajuntaments el dispositiu web i telefònic “Tornem a l’escola”


El curs 2020-2021 ha començat en un context de pandèmia i d’emergència sanitària i educativa, que ha generat alarma social i preocupació en tota la comunitat educativa, i també entre els ajuntaments. Per donar resposta durant el curs a les necessitats i els dubtes dels ajuntaments en el context de la COVID-19, la Diputació de Barcelona ha posat en marxa el dispositiu “Tornem a l’escola” d’atenció web i el telèfon 661 073 930. La corporació presenta aquest dispositiu que a més d’atenció directa telefònica i un formulari de consulta inclou quatre grans àmbits de suport que es divideixen en: manteniment, seguretat, neteja i desinfecció de centres educatius; Ús d’espais municipals i comunitaris en horari lectiu; Organització d’activitats extraescolars i Absentisme i acompanyament a les famílies. Escoltem El diputat d’Educació de la Diputació de Barcelona, Alfredo Vega.

tornem a l’escola

L’objectiu és crear un espai on trobar respostes, normativa i es podran formular també preguntes, per tal que sigui útil.