El mirador de la plaça passarà a dir-se plaça 1 d’Octubre


L’Ajuntament de Tordera, juntament amb les delegacions locals de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, organitzen per aquest dijous 1 d’Octubre la nova nomenclatura de l’espai del mirador de la plaça de l’Església que passarà a dir-se plaça 1 d’Octubre.

Amb aquest canvi de nom del mirador a “Plaça 1 d’Octubre” es dona compliment a la moció aprovada pel ple de l’Ajuntament de 27 de setembre de 2018, quan a petició de l’ANC, es demanava la col·locació d’una placa commemorativa al pavelló de països catalans i la definició d’un espai simbòlic com a record de l’1 d’octubre.

L’acte d’aquest dijous consistirà en una lectura de textos a càrrec de l’actriu i narradora Jordina Biosca, el descobriment d’una placa amb el nou nom del mirador i es tancarà l’acte un parlament de l’alcalde. Escoltem Joan Carles Garcia.

alcalde mirador 1octubre

L’acte començarà a les 19:00h i, atenent les mesures sanitàries per minimitzar riscos de contagi, caldrà mantenir la distància de seguretat ocupant les cadires que s’hi disposin, es registrarà les dades de contacte dels assistents, serà obligatòria la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic  i l’ús obligatori de la mascareta.