Es confinen els primers grups estables a dos centres escolars de Tordera


La Regidoria d’Ensenyament informa que ahir es van haver de confinar dues aules de l’escola La Roureda i una més a l’Institut Tordària. Tal com mana el protocol d’Educació, un alumne positiu a l’aula obliga a enviar a casa la resta d’alumnes del seu grup de manera preventiva.
Durant aquesta setmana els nois i noies d’aquests grups confinats també hauran de passar proves PCR que els realitzarà el CAP Tordera. Les direccions de les escoles i l’institut ja estan informant a les famílies sobre la situació i el procediment que cada grup haurà de seguir amb aquest primer confinament preventiu. 

Durant 14 dies, els alumnes confinats seguiran les classes telemàticament tal com han previst els equips directius de cada centre. El regidor d’ensenyament, Pau Megias recorda quin és el protocol que estableix el departament en aquest casos.

balanç inici curs 3

Els centres educatius, l’Ajuntament i el CAP Tordera treballen de manera coordinada per gestionar la situació sanitària a les escoles del municipi, d’acord amb els criteris i normes que es dicten des dels Departaments de Salut i Educació de la Generalitat.