El CEEB Tordera torna als entrenaments amb la mirada posada a l’inici de les lligues


Després d’uns dies d’aturada pels dos casos positius de coronavirus del primer equip femení, des d’aquest dilluns, els equips base de l’entitat basquetbolista del CEEB Tordera ja han tornat a la normalitat. Els darrers resultats de les proves PCR fetes a les membres de la copa Catalunya Femenina han donat negatiu i a partir d’aquest divendres, el projecte continuarà la planificació marcada amb la posada a punt per a l’inici de la competició programada per la segona quinzena d’octubre. Marc Alonso coordinador esportiu del club mostrava la confiança amb totes les passes realitzades i afegia que treballen per la protecció dels nois/es del planter.

Alonso situacio covid

Per prevenció, des del club, aplicant el protocol de salut informa que les entrenadores que siguin de l’equip femení no s’incorporaran a dirigir entrenaments fins a també aquest divendres.