L’Ajuntament valora positivament la primera setmana de classes i l’aplicació de les mesures Covid-19


Aquesta setmana ha començat el curs escolar a Tordera amb normalitat, malgrat l’excepcionalitat de la situació sanitària. Nens i nenes han tornat a les aules per primera vegada aquest mes de setembre. Alguns feia sis mesos que no hi anaves, altres, els més petits, s’estrenaven a l’escola. Tot però, estan obligats a seguir els protocols establerts als centres educatius per evitar l’expansió i contagi del coronavirus. 

El regidor d’ensenyament a Tordera, Pau Megias fa un balanç positiu de la tornada a l’escola. Megias recorda que l’ajuntament i els centres educatius han fet un gran esforç per assegurar la tornada a les aules de manera segura, tal com estableix el departament de salut.

balanç inici curs 1

Megias recorda que s’ha triplicat la neteja en els centres escolars amb l’objectiu de garantir la seguretat en les instal·lacions.

balanç inici curs 2

Les famílies ja fa dies que han rebut consells i consignes per parts dels centres educatius. La principal demanda és que no portin els nens a les escoles i instituts si tenen febre o presenten algun altre símptoma a la Covid-19. Pau Megias recorda quin és el protocol establert en cas de detectar un positiu al municipi.

balanç inici curs 3

El regidor d’ensenyament admet que alguns pares han optat aquesta primera setmana per no portar els seus fills a classe, malgrat són casos puntuals. Una situació que es seguirà a través dels departament d’ensenyament i serveis socials.