Un positiu al sènior femení del CEEB Tordera obliga a suspendre entrenaments i partits


Tal com ha pogut saber l’equip d’esports de Ràdio Tordera i ha confirmat a posteriori el mateix CEEB Tordera, la jugadora que és de la localitat d’Anglès, i pertany al primer equip femení de la copa Catalunya ha donat positiu per coronavirus. La component des de dijous passat, no té contacte directe amb cap membre del conjunt i per tant la incidència no és tan gran com podria donar-se amb alguna altra jugadora que si ha pogut participar amb algun dels últims entrenaments realitzats o realitzi vida social a Tordera.

Ara l’equip haurà de seguir el protocol establert de quedar-se a casa confinades durant els catorze dies des de l’últim contacte establert. La resta de membres de l’equip tècnic en mantenir la distància de seguretat i utilitzar mascareta en tot moment, es troben a l’espera de realitzar-les proves PCR i que els resultats siguin negatius per continuar amb normalitat. En alguns casos, algunes components són entrenadors dels equips base i per prevenció també han decidit suspendre els entrenaments d’aquests fins a nou avís.

Davant d’aquest cas confirmat, el sènior femení tenia programats tres partits de pretemporada per aquest proper cap de setmana que han decidit ajornar-los per precaució. És el primer cas que afecta un dels primers equips del municipi.