L’ACR Pere Cot és el convidat de la Teranyina aquesta setmana.


Des de que es va iniciar l’actual situació d’excepcionalitat un dels àmbits que s’ha vist més afectats és el de la cultura. Des de l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot han fet tot el que ha estat a les seves mans per mantenir la cultura, el teatre i les arts escèniques el més a prop de tots els qui la vulguin gaudir de manera segura, actualitzant-se i adaptant-se tant com poden als nous temps, per tal de no cessar totalment  la seva activitat i sempre amb les mesures sanitàries i de seguretat pertinents, ens ho explicava la presidenta de l’entitat, Glòria Prunera.

Tall de Veu Glòria. ACR Pere Cot. 12-09-2020

Reconeixen que la tornada a la normalitat no serà ni ràpida ni fàcil, tot i això, es mostren optimistes i opten per no rendir-se, obrint nous fronts per tal d’assolir els seus objectius i seguir acostant la cultura a tot el municipi, començant a treballar per tirar endavant projectes pels propers mesos i per la temporada de Nadal.