El Teatre Clavé rep una subvenció per la nova temporada marcada per la Covid-19.


El Teatre Clavé rebrà una ajuda de la Diputació de Barcelona per fer front a la nova temporada en la situació de pandèmia en que ens trobem. En concret se li ha concendit una  subvenció destinada a impulsar la recuperació de les programacions artístiques estables municipals dels espais escènics. D’aquesta manera s’augmenta el crèdit de la subvenció que ja rep el Teatre Clavé per ajudar a pagar a les companyies i artistes que actuaran a Tordera. En detalla informació el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.

navarro ajudes

Per a poder gaudir de la #culturasegura, es duran a terme estrictes controls sanitaris, a més de mantenir la distància de seguretat en tot moment, l’obertura de portes 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle i l’ús obligatori de la mascareta.