AVUI FINALITZA EL TERMINI DE VOTACIÓ DELS CANDIDATS A HEREU I PUBILLA DE TORDERA 2005. D’ALTRA BANDA, LA COMISSIÓ DE FESTES RECORDA QUE ENCARA ES PODEN SOL·LICITAR LES LLOTGES PELS DIES DE FESTA MAJOR.


Avui s’acaba el període per poder votar els candidats a pubilla i a hereu de Tordera 2005 a les urnes instal·lades en diferents establiments comercials del municipi. Els llistats amb el nom dels joves nascuts entre l’any 1983 i 1987 es van repartir a mitjans de juliol per totes les llars torderenques. La regidora de festes de l’Ajuntament de Tordera, M. Àngels Cayró, explica el funcionament de les votacions.

D’altra banda, la comissió de festes recorda que continua obert el termini per adquirir les llotges que s’instal·laran a la pista coberta de l’Amistat durant els dies de la Festa Major. L’adquisició de les llotges es pot fer de dilluns a divendres de 2/4 d’onze del matí fins les dues del migdia a les oficines de l’Ajuntament, situades a la plaça de la Concòrdia. El preu de cada llotja és de 60 euros. Així ho explica la regidora de Festes, M. Àngels Cayró.

El sorteig públic de les llotges es farà el divendres 12 d’agost a les vuit del vespre al local Emili Vendrell.