L’Ajuntament fa un balanç positiu del dispositiu de seguretat del Festival de Festa Major


Un cop finalitzada la celebració del Festival de Festa Major de Tordera, la proposta cultural que ha substituït la tradicional celebració del municipi per culpa del coronavirus, el consistori fa un balanç d’una de les parts més importants del desenvolupament de tots els actes: la seguretat.

La necessitat d’establir un protocol clar per evitar aglomeracions, mantenir la distància de seguretat i la resta de mesures higièniques en motiu del coronavirus, ha extremat la vigilància i la tasca de control d’aquesta celebració. De fet, es va establir unes etapes d’entrada al recinte: un primer control de temperatura, higiene de mans, recollida de dades i, finalment, la distribució a les cadires.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, destaca el “respecte total i absolut per l’activitat” de tots els assistents.

alcalde balanç seguretat 1

Sense cap incidència destacable segons remarca l’alcalde, l’organització fa un balanç “molt positiu” de tots els esdeveniments culturals que s’han dut a terme.  Així mateix, Joan Carles Garcia defensa que era necessari dur a terme aquestes activitats amb les mesures preses per mantenir l’activitat econòmica i reivindicar la seguretat de la cultura.

alcalde balanç seguretat 2

Una empresa de seguretat ha recolzat el control sanitari i organitzatiu de l’Ajuntament de Tordera duran tot el Festival de Festa Major 2020.