En Comú Podem Tordera celebra 6 anys des de la constitució del partit


En Comú Podem Tordera ha celebrat aquest passat cap de setmana el sisè aniversari de la constitució del partit municipal. Concretament el 22 d’agost de l’any 2014 es va crear aquest grup polític de Tordera.

Degut a la crisi de la COVID-9, el partit ha decidit no dur a terme cap acte públic. Tot i així, el regidor d’En Comú Podem Tordera, Salvador Giralt, es mostra feliç d’aquesta fita i fa un balanç del recorregut del partit.

aniversari ecp 1

Malgrat que no s’ha pogut celebrar cap acte “en respecte a la situació de la COVID-19”, la formació ha enviat missatges d’agraïment a la gent involucrada amb el partit.

En Comú Podem Tordera va néixer, primerament, sota el nom de “Som Tordera” i va aplegar dos representants en la primera legislatura. Tot i que en un incii van començar formant part dins l’equip de govern, la formació va el va abandonar. Un fet que va causar una divisió interna d’un dels regidors amb la resta del partit. Passat enrere, Giralt està segur de l’objectiu de futur que tenen com a partit:

aniversari ecp 2

El partit té actualment un representant al consistori, a l’oposició.