L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT TOU HA PREPARAT UN CONJUNT D’ACTES PER CELEBRAR DEMÀ DISSABTE LA FESTA MAJOR DEL VEÏNAT.


L’associació de veïns de Sant Tou ha preparat per demà dia 9 de juliol els actes de la festa major del veïnat. Les activitats es realitzaran durant tot el dissabte al paratge de l’ermita, a la propietat de Can Talleda. Els actes s’iniciaran a la una del migdia amb una missa a la capella en honor el sant. A les dues se celebrarà un pica-pica i el dinar de germanor. A partir de les 4 de la tarda hi haurà jocs de cucanya per la mainada i a les 5 una audició de sardanes amb la cobla Santa Maria de Blanes. Una de les membres del veïnat de Sant Tou, Maria Teresa Reyner, ens explica la programació prevista.

L’associació de veïns espera la participació en els actes de la Festa Major de Sant Tou de la gent del poble. Maria Teresa Reyner recorda l’antiguitat d?aquesta festa.

Els actes d’aquesta festa veïnal se celebraran demà a l’ermita de Sant Tou.