L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE FIBRACOLOR ORGANITZA LA FESTA MAJOR DEL VEÏNAT PEL PROPER CAP DE SETMANA.


L’associació de veïns de Fibracolor organitza aquest cap de setmana, diverses activitats en motiu de la seva festa major. El dissabte 9 de juliol s’iniciarà la programació amb un espai de jocs, seguidament taller de cistelleria, partit de futbol i bàsquet. A les 8 del vespre intercanvi de joguines sense diners, per últim a dos quarts de 10 sopar i ball, a la pista. Una de les membres de la junta, Maria Lluisa Queralt ens parla sobre les novetats d’enguany.

El diumenge, 10 de juliol al matí està prevista la primera Marató de jocs de taula. Més tard, de dos quarts de 5 a dos quarts de 9 hi haurà diverses atraccions infantils. A la tarda hi ha preparada una xocolatada i l’actuació del Mag Joaquim Matas.
Maria Lluisa Queralt, espera una bona participació en totes les activitats organitzades.

La festa es celebrarà el proper cap de setmana del 10 i 11 de juliol al barri fibracolor.