EL PARC DE BOMBERS I L’ÀREA DE MEDI AMBIENT ORGANITZEN UNA JORNADA INFORMATIVA SOBRE EXTINCIÓ D’INCENDIS, PEL PROPER 16 DE JULIOL.


L’Ajuntament de Tordera organitza amb la col·laboració del Parc de Bombers de Tordera, una jornada informativa sobre extinció d’incendis. El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tordera, Carles Aulet, comenta l’objectiu de la jornada.

Les sessions informatives s’impartiran el dissabte dia 16 de juliol al Parc de Bombers Voluntaris de Tordera i aniran a càrrec dels bombers del parc. Així ho explica Carles Aulet.

La jornada informativa està adreçada a totes les persones majors de 16 anys que vulguin participar com a voluntaris ocasionals en cas d’incendi. Aulet menciona el nombre de places disponibles i el públic a qui es dirigeix la jornada.

Per participar a la jornada informativa sobre extinció d’incendis cal inscriure’s abans del 15 de juliol a l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tordera, de les 10 del matí fins a les 3 del migdia.