UNS 200 NENS I NENES DE TORDERA PARTICIPARAN A PARTIR D’AVUI EN EL CASAL D’ESTIU ORGANITZAT PER L’AJUNTAMENT


200 nens i nenes de Tordera han començat avui el casal d’estiu municipal. El Casal tindrà lloc fins al 29 de juliol i del 1 al 5 d’agost a l’escola Ignasi Iglésias. L’horari del Casal serà de 9 del matí a 1 del migdia i de 4 a 8 de la tarda.
El regidor de joventut, Josep Llorens, es mostra satisfet amb el nombre d’inscripcions d’enguany.

El casal d’estiu, s’ha convertit en els darrers anys en una activitat imprescindible a Tordera, davant la forta demanda dels pares. Josep Llorens, explica algunes activitats previstes dins el casal.

El casal municipal d’estiu està organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera i compta amb la participació de diversos monitors de lleure, encarregats de preparar les activitats que realitzaran els participants.