Humildes + Carlos es proclama campió de la 2a edició del torneig 24 hores de futbol sala


El passat cap de setmana, és a dir, el dissabte 8 d’agost i el diumenge 9, el poliesportiu de Sant Andreu va acollir la segona edició del torneig 24 hores que enguany, tot i estar en mans de l’evolució de la pandèmia, ha organitzat l’Athletic Club Tordera Parc amb la col·laboració de l’ajuntament.

L’acte esportiu va arrancar a les 13:00 hores del dissabte 8 d’agost amb el partit de fase de grups corresponent a l’enquadrament 1 que enfrontava els Cojonudos contra el Sant Hilari FS.

El torneig va transcórrer sense incidents, per tant, sota el previst, la final es va disputar el diumenge 9 d’agost a partir de les 19:30.

Finalment, després de vèncer els Panthers a la final per un aclaparador resultat de 5 a 1, els Humildes +Carlos, es va proclamar vencedor de la segona edició del torneig 24 hores i de manera consegüent, va obtenir una distinció en metàl·lic valorada en 600 euros.

Marcos Rueda, president de l’entitat i integrant de l’organització de l’esdeveniment esportiu, valora el transcurs de la segona edició del torneig 24 hores.

marcos rueda 1

Rueda, en declaracions a Ràdio Tordera, expressa el seu punt de vista envers el desenvolupament de la final de la competició entre els Panthers i els Humildes + Carlos a falta de 5 minuts perquè aquesta finalitzés.

marcos rueda 2

Per altra banda, Pau Megías, regidor d’esports del municipi, detalla el què ha suposat per a Tordera la celebració d’aquesta atípica segona edició del 24 hores.

Pau Megías 3

La final va comptar amb la presència de molts espectadors, malgrat això, es van mantenir en peu els protocols de seguretat per tal d’evitar aglomeracions (fet que va ser inviable). En definitiva, tothom estava obligat a dur mascareta.

En breus l’equip d’esports de Ràdio Tordera, és a dir la banqueta d’estiu, emetrem un reportatge amb tots els protagonistes del torneig 24 hores.