Els bars i restaurants de Tordera compleixen correctament la normativa d’horari, segons la regidoria de seguretat


El confinament i l’època posterior de la desescalada va aplicar diferents mesures de contenció que, d’entre d’altres, va afectar directament als negocis nocturns com ho són els bars i restaurants. Durant unes setmanes, l’horari de tancament es va establir a les 00:00 de la nit per evitar aglomeracions i garantir les mesures de seguretat, segons han argumentat les autoritats sanitàries.

Des de l’aixecament de les mesures cautelars, però, els bars han pogut reobrir de nou en l’horari habitual. El regidor de seguretat, Rafa delgado, el detallava durant el ple municipal.

rafa bars

Així doncs, tots els bars han complert estrictament la normativa fins, com a mínim, finals de juliol. A molts locals cal dur la mascareta en els espais públics i, en alguns casos, és recomanable demanar cita prèvia.