Els agricultors de Tordera no rebran cap ajut extraordinari pels danys causats pel temporal Glòria


Estat dels camps d’en Josep Jofre després del Glòria

Els agricultors de Tordera no rebran cap ajut extraordinari pels danys causats pel temporal Glòria. Així ho ha confirmat l’agricultor i membre d’Unió de Pagesos, Josep Jofre, qui es queixa d’aquesta falta d’ajudes per part de l’ACA i el Departament d’agricultura cap als pagesos torderencs que van patir pèrdues importants degut al temporal Glòria, de principis d’any.

Jofre explica que aquelles persones que tenen camps a Palafolls si que rebran aquest ajuts, però que Tordera no es veurà beneficiada. El sindical explica els motius pels quals els pagesos torderencs han estat informats que no rebran cap subvenció extraordinària.

Pagesos 1

Els agricultors torderencs no estan d’acord amb aquesta decisió, és per això que des d’Unió de Pagesos s’està gestionant un apel·lació. Ho explica Josep Jofre.

Pagesos 2

Aquest no ha estat un bon any pels agricultors de la zona. A més del temporal Glòria, les fortes pluges també han afectat directament a les collites. Escoltem Josep Jofe.

Pagesos 3

Per aquests motius els pagesos de la zona consideren que la concessió d’ajuts extraordinaris enguany pot resultar molt important per poder millorar la situació individual de cadascun dels agricultors.