IniciAppEl CEEB Tordera obre el període d'inscripcions de la diada de bàsquet

El CEEB Tordera obre el període d’inscripcions de la diada de bàsquet

Malgrat que l’entitat torderenca va emetre un comunicat proclamant la cancel·lació del torneig de Festa Major 3×3, tot just ahir, va fer oficial la celebració de la diada de bàsquet que organitzaran amb la col·laboració de l’ajuntament de Tordera.

El pavelló de l’avinguda dels Països Catalans acollirà una competició que constarà d’una secció masculina i d’una femenina que es disputaran en dies diferents.

El torneig, s’ha distribuït de la següent forma:

  • Dissabte 19 de setembre equips masculins. Categories : De preminis a sèniors.
  • Diumenge 20 de setembre equips femenins. Categories : De preminis a sèniors.

L’entitat torderenca ha volgut destacar que la diada de bàsquet està en mans de l’evolució de la pandèmia, per tant, la seva realització no està consolidada. Tanmateix han assegurat que en cas que es dugui a terme, garantiran un espai i un horari que permeti seguir els protocols de seguretat al peu de la lletra.

Per altra banda, el CEEB Tordera ha recalcat que els horaris i les informacions pertinents es donaran una setmana abans del torneig.

A hores d’ara ja s’han realitzat les primeres inscripcions, de fet, la primera entitat en formar part de la competició ha estat el Club Natació Terrassa Bàsquet.

Per a poder formar-hi part, accediu als següents enllaços (l’inscripció és gratuïta):

Des de l’equip d’esport de Ràdio Tordera us mantindrem informats de qualsevol actualització que pugui patir la diada de bàsquet.

ÚLTIMES NOTÍCIES