La Policia Local ha aturat 70 intents d’ocupacions il·legals en dos mesos


Molts pobles i ciutats del país viuen de ben a prop les ocupacions il·legals a residències. Alguns cops, aquestes ocupacions poden ocasionar problemes de convivència entre els veïns, que solen denunciar aquests fets.

Aquesta és una situació que des de fa uns anys preocupa als ciutadans d’arreu, inclòs el municipi torderenc. De fet, segons el regidor de seguretat de l’Ajuntament, Rafa Delgado, actualment a Tordera hi ha un total de 232 habitatges ocupats, dels quals 115 són pisos i 77 són cases.

Ara bé, entre els mesos de juny i juliol, la Policia Local de Tordera ha aconseguit aturar 70 intents d’ocupacions il·legals al municipi. Ho detalla el regidor Delgado.

okupacions 1

És per això que, alhora que Delgado agraeix la col·laboració ciutadana, valora la feina feta pel cos policial:

okupacions 2

El regidor de seguretat recorda que l’actuació policial es regeix a les ordres judicials. En aquest camp, Delgado ha anunciat que s’està treballant per ampliar les places de Policia Local de cares a l’any vinent per “ampliar la seguretat”.