El mercat dels diumenges arriba ja al 100% de la seva capacitat en parades


La reactivació del comerç és una de les claus per a superar la crisi econòmica. El tradicional mercat de Tordera, que va quedar suspès durant l’època del confinament, sembla que ja ha trobat la fórmula per retornar a la normalitat amb les mesures de seguretat pertinents.

Des de l’Ajuntament de Tordera ja fa unes setmanes que es va decidir reprendre aquesta activitat econòmica municipal amb l’objectiu de potenciar el comerç local. Tot i així, s’ha marcat una sèrie de mesures de seguretat i higièniques per tal de fer efectiva l’estança a l’espai alhora que totes les parades puguin recuperar el seu espai. La regidora de mercats de l’Ajuntament de Tordera, Nàdia Cantero, ho explicava al programa Tordera en Directe.

nadia mercat 1

Algunes zones encara es troben restringides. El Temporal Glòria, de fet, va fer caure part de la calçada de la llera del Riu Tordera. En detalla les mesures la regidora de mercats, Nàdia Cantero.

nadia mercat 2

Aquest diumenge hi haurà una nova edició del mercat tradicional de Tordera, amb l’obligatorietat de dur mascareta.