La ruta de la Tourdera es troba parcialment operativa


Els desperfectes del temporal Glòria van inhabilitar part del recorregut de la Tourdera, que segueix el riu que li dona nom. Els desperfectes van ser severs a tota la conca del riu Tordera, i sobretot als àmbits propers als cursos fluvials (on discorre la ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies). Els mesos de confinament, a més ha fet que les obres de recuperació es posposessin encara més.

Aquest mes de juliol, però, la organització de la Tourdera informa que consistoris de la zona han fet nombroses actuacions de millora i que la major part dels trams de la ruta es troben actualment operatius. Tanmateix, és important consultar sempre l’estat de la ruta a través de la web i el mapa d’itinerari abans de fer qualsevol tram, per conèixer possibles afectacions pendents de resoldre.

En alguns casos, les obres d’adequació s’allargaran fins a finals de 2020, com per exemple les obres del Pont d’en Pixota a Blanes, que afecten al recorregut de la ruta en aquest municipi.