Posposada la primera nit de “l’Altre Clavé” per aquest dijous


El passat dijous 2 de juliol s’havia d’estrenar el cicle estival de l’Altre Clavé, una proposta cultural i musical del Teatre. Les fortes precipitacions, però, van obligar a suspendre aquella actuació titulada “Trio de guitarres” amb l’actuació de la Clàudia Dorado, l’Oriol Salgado i en Sergio Dorado, alumnes i professor del Centre de Formació Artística.

Així doncs, aquesta actuació queda posposada per aquest proper dijous. De fet, aquesta nit comptarà amb dues actuacions. Es mantindrà l’actuació prevista de “Melodies Atemporals” però també se li afegirà una segona part amb les guitarres. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, explica com s’estructurarà aquesta propera nit.

navarro altre clave 1

Les entrades del passat dijous es poden intercanviar gratuïtament per les d’aquesta setmana. Així mateix, Navarro assegura que l’espai està preparat per acollir aquest augment d’espectadors, mantenint la distància de seguretat.

navarro altre clave 2

Les nits de l’Altre Clavé, si res ho impedeix, començaran aquest dijous a les 22:00h a la Plaça Miquel Martí i Pol.