Obert el període electoral per optar a la presidència del CPTordera


Aquest passat dimecres al vespre, una de les sales de catequesi de Sant Antoni va acollir l’assemblea general extraordinària de socis del Club Patí Tordera. Entre els punts més destacats, hi havia la convocatòria d’eleccions a la presidència de l’entitat. Només començar la sessió, la presidenta Carme Vila va demanar disculpes pel retard de la celebració d’aquest acte que s’hauria d’haver celebrat durant el 2019. Finalment doncs i amb el calendari a la mà, ja està obert el procés electoral. El 4 de juliol entrarà oficial en escena la junta electoral que estarà formada per Josep Vilar, Jordi Balagué i Maria Llado. Aquestes persones van ser escollides mitjançant sorteig públic de socis/es assistents a l’assemblea. A partir del 5 juliol s’exposarà el cens, del 10-17 juliol és el termini per presentar candidatures. En cas que el 18 de juliol només n’hi hagi una, es donarà per vàlida i proclamada directament la presentada. En cas que no hi hagi ningú, una junta gestora encapçalada per l’ajuntament es faria càrrec del CP Tordera. En cas que es presenti més d’una candidatura, el 22 de juliol se celebrarien eleccions de 18:00h a 22:00h a les oficines del parroquial. Pel que fa a la modificació dels estatuts que era un altre punt de l’ordre del dia, s’ha dut a terme un canvi de model d’organització i organigrama instat per la secretaria general de l’esport de la generalitat. A partir del moment seguiran el model de règim general.

De moment la fins ara presidenta Carme Vila no ha desvetllat oficialment si es tornarà a presentar però tot fa pensar que ja treballa per confeccionar una nova junta directiva.