Demà comença el cicle d’estiu de “L’Altre Clavé”


El Teatre Clavé de Tordera organitza “L’altre Clavé” una proposta cultural i musical que es tirarà endavant amb aforament limitat i mesures de seguretat.

El cicle d’estiu del Teatre Clavé es durà a terme els dijous 2, 9 i 16 de juliol a les 22:00h amb tres nits centrades en la música. “L’altre Clavé” es durà a terme a la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé, espai on artistes i públic compartiran proximitat escènica. Les entrades per cadascuna de les tres nits de l’altre Clavé tenen un preu de 3€ (consumició inclosa) i ja es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé.

L’altre Clavé d’enguany s’inicia el dijous 2 de juliol amb una nit titulada Trio de guitarres . Amb l’actuació de la Clàudia Dorado, l’Oriol Salgado i en Sergio Dorado, alumnes i professor del Centre de Formació Artística.

Melodies atemporals és com s’anomena la segona nit de l’altre Clavé, la del dijous 19 de juliol. Actuarà el duo Schneider-Caicedo, composat per la Ilona Schneider i en Diego Caicedo, juntament amb l’alumne, del CFA, la Iria Madueño.

El cicle d’estiu l’altre Clavé acabarà el dijous 16 de juliol amb Músiques callades amb l’actuació del trio Renau-Llopart-Fanò composat per en Marc Renau, professor de violoncel, en Carles Llopart, professor de saxòfon i en Filippo Fanò, professor de piano. A més, hi participarà la Laia Estellers, alumna de l’Escola de Dansa, dirigida per l’Anna Rodriguez.

Les entrades ja es poden comprar a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 18:00h. L’aforament és reduït i s’hauran de seguir totes les mesures de seguretat i higiene pertinents.

L’Altre Clavé està organitzat per la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona.