Es posa en marxa la quarta temporada de la banqueta d’estiu


Coincidint amb l’estrena de la nova programació d’estiu de Ràdio Tordera, arranca també la quarta temporada del programa esportiu diari, la banqueta d’estiu. Tot un repte que duran a terme l’Eloi Mercader i en Jordi Duran juntament amb l’aportació dels col·laboradors de l’equip d’esports de l’emissora local. En Jordi Duran, presentador de la banqueta d’estiu, narra la manera amb la que afrontaran aquest desafiament.

Jordi Duran 1

La Banqueta d’estiu, és la versió estiuenca del Show dels esports. S’emet durant la mateixa franja horària i els mateixos dies, per tant de dilluns a divendres, de vuit a nou del vespre, per oferir un seguiment a l’audiència del programa esportiu de referència d’aquesta casa. Novament la banqueta d’estiu deixa de banda la pressió dels resultats i classificacions per adoptar un caràcter símil al d’un magazine. Enguany, amb noves seccions i noves veus.

L’Eloi Mercader, presentador de la banqueta d’estiu, s’encarrega de detallar-nos algunes de les implementacions que s’han aplicat.

Eloi Mercader 2

L’equip d’esports d’aquesta casa, no deixa de treballar per trobar nous continguts i seccions d’actualitat. Un repte per a l’època de l’any en que ens trobem. Tanmateix, el seguiment de l’actualitat de les entitats esportives torderenques també hi serà present. Tot i això, la finalitat del programa esportiu de Ràdio Tordera per excel·lència és satisfer les necessitats d’oci dels oients, ergo, la banqueta d’estiu fomentarà un ambient entretingut.

Recordem, la banqueta d’estiu, de dilluns a divendres de vuit a nou del vespre, a travès de la 107.1 de la fm.