Darrer dia per sol·licitar el transport escolar i la convocatòria de bonificacions per aquest servei


Les famílies interessades a utilitzar el servei de transport escolar durant el curs 2020-2021 han de realitzar la sol·licitud d’inscripció obligatòria a través d’una instància específica i presentar-la telemàticament a la seu electrònica de l’Ajuntament de Tordera. El termini finalitza avui.

En paral·lel també finalitza avui el període de bonificació per al transport escolar per a famílies amb dificultats socioeconòmiques. Les bonificacions estan destinades a l’alumnat empadronat a Tordera i que cursi des de educació infantil fins a ESO, Batxillerat o cicles formatius.

Aquelles famílies que no disposin de mitjans per fer la sol·licitud telemàticament poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament (tel. 937643717) i es valorarà l’excepcionalitat del cas per donar cita, si escau.