El Camp Municipal d’esports acull amb gran èxit la V Gala dels Premis #Esporttorderenc


Aquest passat divendres el Camp Municipal d’Esports, amb totes les mesures de seguretat i el protocol de distanciament, es va convertir amb l’escenari dels premis #Esporttorderenc. Més de 250 persones entre esportistes, familiars, acompanyants i oients de la ràdio van estar atents i expectants al descobriment dels diferents veredictes pels afortunats premiats de les diverses categories. El jurat format com cada any per en Xavi Manresa (director de l’Escola Brianxa, professor d’Educació Física), David Fernández (professor d’Educació Física de Vedruna Tordera) i la Carme López (tècnica de l’Ajuntament de Tordera) van decidir que els premiats de les 5 categories havien de ser els següents:

  • Premi Millor Esportista de la Temporada: Hèctor Pavon (TKD +Tordera Taekwondo)
  • Premi Millor Equip de la Temporada: CFTordera
  • Premi Millor Entrenador/a de la temporada: Aaron Esparrach (Futsal Tordera)
  • Premi Millor Club Adaptació pel confinament: PA Tordera
  • Premi Honorífic Ràdio Tordera: Marçal Cuenca
  • Premi Ajuntament de Tordera Somriu amb l’Esport: Bitlles a la Fresca (Penya Bistec)

En Joan Martín cap d’esports de Ràdio Tordera i coordinador de l’esdeveniment destacava l’ambient de retrobament i de “nova normalitat” que es va viure a la gala.

Martin balanç gala premis 1

Martín donava les gràcies públicament a tota la gent que va empènyer per tirar-se endavant la cinquena edició.

Martin balanç gala premis 2

Els guardons de divendres van ser presentats pels membres del Show dels Esports i l’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia acompanyat per diversos regidors del Consistori i membres del consell d’administració van fer l’entrega dels trofeus als premiats.