El CFTordera finalitza lider de la lliga i puja a segona catalana


La federació catalana de futbol va anunciar ahir a la tarda que finalment donava per acabades les competicions amateurs i futbol base. A més a més, aplicava els ascensos establerts en les bases competicions d’aquest any i no es produirien descensos. Per tant, amb aquestes condicions, el primer equip del CFTordera, líder de la tercera catalana grup 16 s’ha proclamat campió de la categoria i suma així el seu ascens a la segona catalana. Edu Vega capità del conjunt groc i vermell valorava com ha viscut el tram de lliga.

Vega ascens CFT 1

Després de 23 partits disputats, el CFTordera ha sumat un total de 57 punts, 18 victòries, 3 empatats i només 2 derrotes. El president Josep Alsina destacava el valor i la presència i l’aposta per la gent de la casa per tal de tirar endavant el repte.

Alsina ascens CFT 2

L’Oriol Vila coordinador esportiu donava les gràcies pel compromís i dedicació als jugadors i staff tècnic que ha fet possible l’objectiu desitjat de l’ascens.

Vila ascens CFT 3

La nota negativa del comunicat d’ahir de la FCF és l’anul·lació de les competicions base. Un fet que perjudica tant l’infantil, com el cadet “A” de l’entitat que també era primer i no podrà pujar a primera. Vila explicava que era una autèntica llàstima pel bloc que havia treballat tan bé.

Vila ascens CFT 4

Demà al vespre dins del Show diari especial confinats de casa, seran entrevistats diferents membres del club torderenc per comentar aquest fita aconseguida durant aquesta temporada tan atípica i patida a escala general però també en l’àmbit futbolístic torderenc.