El Teatre Clavé obre inscripcions del Casal Artístic 2020


El centre de formació artística del Teatre Clavé obre avui inscripcions del Casal Artístic 2020. El #casalartístic és un espai lúdico-formatiu en què els participants tenen un primer contacte amb el fet artístic d’una manera senzilla i propera. l’educació en el lleure es combina amb la música, la dansa, el teatre i les belles arts en una fórmula que afavoreix el desenvolupament de la creativitat, la imaginació i l’expressivitat.

El casal es farà des del 29 de Juny fins el 31 de juliol, de dilluns a divendres de 8.45h a 13h, va dirigit a nascuts entre el 2016 i el 2006 i tindrà el preu de 180 euros.

Les inscripcions es poden fer a partir d’avui fins el 4 de juny o fins ocupar les places, que són limitades. Opcions:

  • Presencialment: al Teatre Clavé demanant cita prèvia al telèfon 937650572 (de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 18:00h).
  • Per internet: enviant al correu electrònic clave@teatreclave.catels documents que podeu descarregar-vos al peu de pàgina. En cap cas s’acceptaran inscripcions enviades per correu electrònic abans a les 9h del matí del dia 25 de maig de 2020.

El teatre clavé apunta que els requisits marcats pels Departaments de Salut i de Joventut de la Generalitat per als participants als casals d’estiu, també al #casalartístic 2020:

  • No tenir Covid-19 ni símptomes compatibles.
  • No haver conviscut (o haver estat en contacte) amb persones positives de Covid-19 o simptomatologia compatible en els últims 14 dies.
  • Tenir el calendari de vacunacions actualitzat.
  • En el cas de persones amb patologies prèvies (població de risc): caldrà que un servei mèdic valori de manera individualitzada la idoneïtat de participar.