Dimecres, 1 febrer, 2023
IniciAppJoventut obre les inscripcions del Casal d’Estiu Municipal

Joventut obre les inscripcions del Casal d’Estiu Municipal

L’Àrea de Joventut ja té a punt una nova edició del Casal d’Estiu Municipal d’acord amb la normativa de prevenció de la COVID19. El casal d’estiu municipal és un projecte de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, amb la finalitat de promoure l’educació integral dels infants  a través del lleure. Aquest es durà a terme si la situació actual d’emergència sanitària derivada de la COVID-19 ho permet.

El casal d’estiu municipal tindrà lloc a les instal·lacions de l’escola Ignasi Iglesias. Es realitzarà del 29 de juny al 14 d’agost i es distribuirà per setmanes, en horari de matí (9:00h a 13:00h) i/o intensiu fins les 15:30h (l’horari intensiu inclou dinar amb carmanyola a càrrec de la família de l’infant).

Podran ser admesos al casal d’estiu els nens  i les nenes empadronats/des a Tordera nascuts/des entre els anys 2008 i 2016.

Les quotes del Casal tindran preus per setmana i variaran en funció de l’horari (matí, 4 hores al dia) o intensiu (6,5 hores al dia). En cas d’inscriure germans s’aplicarà un descompte. Si es realitza el servei d’acollida setmanal (8:30h a 9:00h) tindrà un cost de 2€ per setmana i infant. La regidora de Joventut, Bàrbara Vergés destaca que el Casal vetllarà per complir la normativa de prevenció de la COVID19.

Barbara casal estiu municipal

El període de presentació de sol·licituds d’inscripció serà del 25 de maig al 12 de juny de 2020. La presentació de sol·licituds es realitzarà de forma prioritària i preferent de manera telemàtica (mitjançant el tràmit d’instància genèrica, al qual s’adjuntarà el model normalitzat de sol·licitud i tota la documentació corresponent) a través de la seu electrònica de l’Ajuntament.

Excepcionalment, i de prèvia justificació fonamentada, es podran presentar de forma presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, amb cita prèvia, només en el supòsit de persones que no tinguin mitjans per a presentar-les de forma telemàtica, en la mesura en què degut a la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 l’Ajuntament no pot garantir que es puguin presentar de forma presencial un volum considerable de sol·licituds.

Per demanar més informació i/o assessorament referent al tràmit de presentació de sol·licituds telemàticament els interessats es podran adreçar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o a l’enllaç que trobareu a www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES