Aquest diumenge, 24 de maig, torna el mercat de l’alimentació amb aforament limitat i mesures de seguretat


Davant l’entrada a la fase 1 des de la Regidoria de mercats, amb la col·laboració de la regidoria de Seguretat i via pública, aquest diumenge 24 de maig es tornarà a posar en marxa el mercat de l’alimentació a la zona provisional on estava ubicat darrerament. 

De 8:00h a 14:00h el mercat alimentari estarà ubicat al carrer Amistat amb l’Avinguda Pere Roquet i Aulet. L’aforament a la zona de mercat estarà limitat a través dels controls als accessos per part dels agents de la Policia Local. Dins el perímetre del mercat també hi haurà personal municipal vetllant pel compliment de les mesures d’higiene i distanciament social.

Els accessos al mercat d’alimentació d’aquest diumenge seran pel Camí Ral amb carrer Amistat i el carrer Pere Roquet i Aulet cantonada amb ctra. de Fogars i carrer Doctor Carreres.

Les mesures higièniques i de seguretat que permeten l’obertura dels mercats a l’aire lliure estableixen que els clients EN CAP CAS poden tocar els productes. Serà necessari fer la cua de torn corresponent a cada parada i hi haurà marques de color vermell al terra que delimitaran l’espai d’espera i la distància de seguretat amb el paradista. Als aparadors hi podrà accedir únicament un client per cada a venedor que hagi de despatxar. S’aconsella el pagament amb targeta i s’ha d’utilitzar la mascareta dins del perímetre del mercat. La regidora de mercat, Nàdia Cantero ens explica les mesures adoptades per engegar novament l’activitat diumenge.

Nàdia mercat 1

La voluntat de l’Ajuntament és poder avançar en el retorn dels paradistes al mercat dels diumenges progressivament, prioritzant les mesures de seguretat de venedors i clients i programant una tornada gradual a la normalitat, d’acord amb les necessitats i les possibilitats dels marxants així com garantint un bon perimetratge i control de les zones de venda. Escoltem Nàdia Cantero.

Nàdia mercat 2

Pel que fa al mercat dels dimarts, es mantindrà de la mateixa manera que s’ha organitzat durant tot el confinament.   

Demanem, una vegada més, responsabilitat i prudència en aquesta nova fase 1 de desconfinament progressiu. Cal extremar les precaucions davant el contagi, evitar aglomeracions, mantenir una bona higiene de mans i utilitzar la mascareta.