EL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL ENGEGA EL PROGRAMA “EDUCAR EN FAMÍLIA I SOBREVIURE” AMB UNA BONA RESPOSTA DE PÚBLIC.


El Consell Escolar Municipal va organitzar dijous passat la primera activitat inclosa dins el cicle “Educar en família i sobreviure”. Aquest projecte pretén agafar el relleu del “Cicle de trobada de pares” que s’havia desenvolupat a Tordera en el darrers anys. L’activitat va consistir en la projecció i debat de la pel·lícula “La guerra de los botones”.

Maria Àngels Cayró recorda que no només s’ha de deixar en mans de l’escola la tasca d’educar els fills, sinó que també hi ha altres agents que poden intervenir-hi.

La campanya “Educar en família i sobreviure” compta amb el suport de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tordera, el Servei de Psicologia municipal, el Consell escolar municipal, entre d’altres àmbits socials.