Diversos esportives del TDK +Tordera participen al 2n Open Internacional de Poomsae (tècnica)


La setmana passada un total de 7 competidors del TKD+Tordera van participar al 2a Open Internacional online de Poomsae en la vessant de tècnica. Dins del món del taekwondo, aquest tipus de competicions estan agafant molta acollida tenint en compte que la majoria d’esportistes es troben confinats. En aquest cas, aquesta modalitat es pot fer en un espai reduït i per tant convida a la gent d’arreu del món a sumar-s’hi. Les categories estaven repartides en 12 competidors i gairebé en totes, els torderencs/ques van estar per sobre de la sisena posició. De totes formes dins del palmarès cal destacar les bones actuacions de l’Iker García(1r) superant els 50 punts a la categoria pre-cadet i l’Ainhoa Martinez amb només sis anys va fer bronze a la categoria infantil. Oscar Pavón mestre i coordinador del TKD+Tordera valorava com haviat anat aquesta prova.

Pavon open internacional 1

Pavón destacava el gran nivell d’aquesta edició amb més de 800 inscrits.

Pavon open internacional 2

L’activitat del club continua en marxa amb diverses sessions d’entrenaments via on-line. Podeu seguir el club torderenc a través de les xarxes socials i informar-vos de l’actualitat que viuen dia rere dia.