La Corporació dona les gràcies als estudiants de 4t d’Infermeria que han donat suport per fer front al coronavirus


Aquesta setmana, des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’ha volgut agrair a tots els estudiants de 4t curs d’Infermeria el suport que han donat als diferents centres sanitaris de l’organització per fer front a aquesta crisi provocada per la Covid-19. Han estat un total de nou estudiants que han vingut de diferents universitats, Tecnocampus, Universitat de Girona i Universitat de Barcelona.

Els estudiants de 4t han estat un reforç per a diferents equips d’infermeria dels diversos  centres i unitats de la Corporació. En aquest sentit, uns han estat a les plantes d’hospitalització de l’Hospital de Calella, d’altres al servei d’Urgències de Calella, al sociosanitari de la mateixa ciutat i al centre sociosanitari de Lloret de Mar.

La directora d’Infermeria de la Corporació, Joana Blázquez, els ha donat les gràcies a tots ells per la col·laboració i per la bona feina que han dut a terme des que van arribar a finals de març. Blázquez ha qualificat la seva tasca “d’excel·lent”. També ha destacat la valentia que han mostrat per voler ajudar en un moment de gran dificultat.