Continua la incertesa sobre la selectivitat


A Tordera, entre 30 i 40 alumnes s’examinen de selectivitat aquest any en una situació completament anòmala. Des del 13 de març han deixar d’anar a classe presencialment i ara preparen des de casa un examen clau que determinarà el seu accés a la universitat.

El Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), que agrupa les universitats catalanes i el Govern, va acordar que les proves d’accés a la universitat, previstes del 9 a l’11 de juny, es retardaran un mes i se celebraran els dies 7, 8 i 9 de juliol, pel coronavirus.

Els alumnes de l’IES Lluís Companys de Tordera es troben estudiant a través de l’aula virtual amb els seus professors per preparar les proves. El director de l’IES, Carles Carré admet que existeix incertesa entre l’alumnat davant la situació actual.

Carré selectivitat

Fa pocs dies, la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, no descartava ajornar les proves de selectivitat al mes de setembre si la crisi del coronavirus no permet fer-les amb les garanties sanitàries necessàries al juliol, encara que la seva intenció, de moment, és mantenir l’actual data.