Tordera reclama dades a temps real dels casos COVID-19


L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia ha expressat aquesta setmana a través de les xarxes socials, la necessitat que els municipis tinguin informació actualitzada del casos de COVID19 a temps real. Garcia assegura que la generalitat només informa sobre els acumulats des de l’inici de la pandèmia i no els casos que hi ha actualment al municipi.

alcalde dades temps real

Segons les dades que difon el departament de Salut, a l’àrea bàsica de Tordera aquest dijous tenim comptabilitzats 48 casos positius i 283 sospitosos, amb una taxa de 25 positius per cada 10.000 habitants.

L’alcalde de Tordera, reivindica el paper del municipis en la lluita contra la pandèmia.

alcalde paper pobles

Tordera continua entre les zones amb menys positius de COVID-19, en comparació amb àrees veïnes.