La Comunitat Islàmica de Tordera dona 260 mascaretes a Tordera


La Comunitat Islàmica de Tordera s’ha implicat de ple en la prevenció contra el coronavirus. Igual que moltes entitats del poble, la comunitat ha fet una donació d’unes 260 mascaretes cosides a mà a l’Ajuntament de Tordera per tal que puguin ser repartides entre tots els torderencs i torderenques que més ho necessitin.

Aquesta acció totalment altruista va sorgir del propi sentiment col·lectiu de la comunitat musulmana. Segons ha afirmat el vicepresident de la Comunitat islàmica de Tordera, Rachid Essanhaji,  “Aquesta epidèmia ens uneix a tots”, sense distingir creences religioses o nacionalitats.

mascaretes musulmans

Les mascaretes han estat cosides a mà pels voluntaris de la comunitat amb tot el material que han aconseguit recaptar. Principalment un 60% de la donació són mascaretes de cotó, mentre que la resta són de polièster. L’Ajuntament de Tordera ha rebut amb molt d’entusiasme aquesta donació, agraint la seva entrega públicament per xarxes socials.