LA PEL·LICULA “BOMBON PERRO” I EL CONCERT DE MONCHO, PROTEGONITZEN LA PROGRAMACIÓ ESTABLE D’HIVERN DEL TEATRE CLAVÉ PER AQUEST CAP DE SETMANA.


La programació estable d’hivern del Teatre Clavé, ofereix aquest cap de setmana, sessió de cine-club i el concert de Moncho.
Aquest divendres, 4 de febrer, dins el cicle que co-organitza l’associació cine-club 24iphs, es projectarà la pel·licula “Bombon Perro” de Carlos Sorin. L’argument parla que després de quedar-se sense treball en una benzinera, Coco viu entre la seva vella camioneta i la casa de la seva filla.
Realitza petits arranjaments per sobreviure fins que es fa càrrec d’un vell i trist gos que diuen que és fill d’un mític fundador d’una exquisita raça. La projecció de “Bombon Perro”, serà divendres a les 10 del vespre. Per diumenge, dins el cicle música i lletra del segle XX, arriba un concert amb Moncho. Sota el títol “inolvidablemente Moncho”, el cantant farà rèpas del seus millors temas. El concert serà diumenge, a les 7 de la tarda. Les entrades per les dues propostes del cap de setmana, ja es poden reservar al Teatre Clavé o trucant al 93.765.05.72.