LA FUNDACIO DEL TEATRE CLAVÉ VALORA POSITIVAMENT EL TALLER DE CONSTRUCCIÓ DE FANALETS I EL CONCERT DE SANT ESTEVE ORGANITZATS PER LES DATES NADALENQUES.


Amb la finalització de les festes de Nadal arriba el moment de fer les valoracions dels actes programats al llarg d’aquest dies. Des de la fundació del Teatre Clavé, s’ha valorat molt positivament el taller de construcció de fanalets, que s’organitza des de fa 6 anys. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, destaca l’àmbit lúdic i tradicional de l’activitat.

El Teatre Clavé també va acollir el tradicional concert de Sant Esteve, que enguany comptava amb la presencia de l’Orquestra de Cambra de Granollers i el Cor de Cambra del Palau de la Música, amb peces del “Magnificat” de Bach. El concert va satisfer les expectatives dels assistents.